RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA/Scanpix)

Downing får sjansen på landslaget

Sist oppdatert:
Middlesbroughs Stewart Downing får trolig sin landslagsdebut når England møter Nederland til privatlandskamp på Villa Park neste onsdag.

20-åringen var ikke blant spillerne som ble tatt ut i U21-troppen til kampen dagen før. Dermed tyder det meste på at Downings solide innsats på Boros flanke blir premiert med en plass i Sven Göran Erikssons tropp.

Downing kjemper i første rekke med Manchester Citys Shaun Wright-Phillips om en plass i startoppstillingen på venstrekanten på Englands midtbane, ettersom David Beckham har Svennis' fulle tillit på høyreflanken.

Til tross for at Wright-Phillips spiller høyrekant på klubblaget, tror ikke City-manager Kevin Keegan en plass på motsatt side vil by på problemer for 23-åringen.

- Jeg har ikke noen problemer med det, og tror ikke Shaun har det heller. Faktum er at de må finne en plass til Shaun i startelleveren, og når de gjør det kommer de ikke til å klare å sette ham ut av laget, sier Keegan til BBC.

Også Crystal Palace-spiss Andy Johnson ligger an til å få prøve seg på A-landslaget for første gang, mens Arsenal-stopper Sol Campbell må stå over grunnet skade.

Sven Göran Eriksson offentliggjør troppen lørdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere