Gå til sidens hovedinnhold

Downing inn i Englands tropp

Stewart Downing har ikke spilt landskamp for England siden mars i fjor.

Aston Villa-vingen har heller ikke vært med i en landslagstropp på sju måneder, men er nå inne i varmen igjen, skriver Sky Sports.

Nå er 26-åringen tatt tilbake under vingene til landslagssjef Fabio Capello til tirsdagens toppoppgjør i EM-kvalifiseringens gruppe G mot Montenegro på Wembley.

Montenegro har vunnet alle sine kamper så langt og topper gruppa med ni poeng, tre flere enn England som har spilt én kamp mindre.

Stewart Downing har slitt med å finne tilbake til formen etter overgangen fra Middlesbrough til Villa sommeren 2009. Et beinbrudd han pådro seg i kamp tidligere på året for Middlesbrough, mot Villa, holdt venstrevingen ute til november i fjor.

Denne sesongen har Downing har vært blant Birmingham-klubbens beste spillere, og han står med tre nettkjenninger i Premier League så langt.

Det er ifølge Sky Sports en skade på Tottenhams Aaron Lennon som gjør at Downing nå kan få sin første landskamp på over halvannet år. Lennon sliter med en vond rygg og kunne ikke trene fredag. Etter en legesjekk lørdag ble det besluttet at kantspilleren sendes hjem.

Lennon blir den andre spilleren som må trekke seg fra Englands opprinnelige spillertropp. Også Phil Jagielka måtte kaste inn håndkleet fredag kveld.

HTML EMBED
Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken