*Nettavisen* Sport.

Downing klar for ny klubb

Foto: EPA/Scanpix

Sjekk hvem som har snappet opp den engelske landslagsvingen.

16.07.09 18:44

Aston Villa kunne torsdag bekrefte at de har signert Middlesbrough-vingen Stewart Downing. 24-åringen har skrevet under på en fireårskontrakt med John Carews klubb.

Ifølge Sky Sports skal overgangssummen ligge på rundt 125 millioner kroner.

Skadet til oktober
Downing går for tiden skadet, etter at han pådro seg en skade mot nettopp Aston Villa forrige sesong, og det er ventet at han blir ute fram til oktober.

Villa-manager Martin O’Neill var likevel så lysten på å hente venstrevingen, at han tok sjansen på å kjøpe spilleren, til tross for skadeproblemene.

Ville spille for O'Neill
Downing, som også har vært ønsket av flere andre klubber, innrømmer at det er nettopp O’Neill som er hovedgrunne til at han nå har valgt Birmingham-klubben.

– Jeg ville dit, så fort jeg hadde møtt med Martin O’Neill. Så fort jeg hadde snakket med ham, så ville jeg spille for både ham og Aston Villa, sier vingen til Villas offisielle nettside.

– Når du står utenfor og ser inn, så er det tydelig at Villa er en klubb på vei opp. Du ser en klubbformann og en manager som ønsker å bygge opp noe stort, sier Downing.

– Det de har oppnådd de siste sesongene er bra. Spesielt det at de kom på sjetteplass forrige sesong er imponerende, avslutter han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag