RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drama på Etihad: Russisk stjerne nektet inngang på stadion

Sist oppdatert:
Russerne raser mot Manchester-politiet.

MAN. CITY - CSKA MOSKVA 1-2:

Manchester City klarer ikke å takle Champions League-nivået.

Onsdag spilte de sin fjerde strake kamp i gruppespillet uten seier da CSKA Moskva overraskende vant 2-1 på Etihad.

Hjemmelaget fikk to spillere utvist, og det ble i det hele tatt en bekmørk kveld for de engelske mesterne.

- De driter seg helt enkelt ut. De får to mann utvist og skaper nesten ikke sjanser, og nå er de på vei ut, sier Viasats Jan Åge Fjørtoft etter kampen.

De lyseblå har likevel en sjanse til å kvalifisere seg til sluttspillet, for Roma, som onsdag tapte mot Bayern, har fire poeng, det samme som CSKA. Med to kamper igjen å spille har City to poeng.

Manchester City-manager Manuel Pellegrini er forbauset etter kampen.

- Det er veldig vanskelig å forstå hvordan vi spilte så dårlig fra starten av. Vi var så nervøse og ga bort to enkle mål, sier han til BBC.

- Jeg forstår ikke hvorfor, men det må vi finne ut, legger han til.

Men også for CSKA ble det dramatisk på Etihad, dog før kampstart.

Stjerne-nekt
Russerne måtte nemlig klare seg uten stjernespilleren Zoran Tosic mot City, for 27-åringen ble nemlig nektet å spille onsdagens kamp på grunn av visumproblemer, skriver Daily Mail.

FIKK IKKE SPILLE: Zoran Tosic.

Serberen fikk slippe inn i landet, men fikk på grunn av feil arbeidsvisum ikke lov til å delta i onsdagens kamp og ble tvunget til å følge oppgjøret fra sitt hotellrom i Manchester.

Nå mistenker CSKA at flyplasspolitiet i Manchester med vilje nektet stjernespilleren inngang for å styrke Citys sjanser i oppgjøret. Ifølge Daily Mail skal russerne vurdere å levere inn offisiell protest.

Kampen åpnet på verst mulig måte for City. Allerede etter to minutter sendte Seydou Doumbia russerne i føringen med en flott heading fra kort hold.

Men det tok ikke lang tid før hjemmelaget slo tilbake. Stevan Jovetic skaffet er frispark i god posisjon, og det satte Yaya Touré vakkert i mål til 1-1.

Russerne mistet ikke fatningen av den grunn. Ti minutter før pause fant Seydou Doumbia igjen nettmaskene da han økte til 2-1.

Verre ble det for City da Fernandinho pådro seg sitt andre gule kort 20 minutter før pause og ble sendt i dusjen.

Andre røde
Og motgangen ga seg ikke der. En frustrert Yaya Toure dyttet til Eremenko ti minutter før slutt og fikk se det direkte røde kortet.

Dermed måtte hjemmelaget avslutte med ni spillere på banen, og kampen endte 1-2 til CSKA.

Manchester Citys neste kamp i Champions League spilles 25. november hjemme mot Bayern Munchen. CSKA møter Roma i Russland samme dag.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere