Drama på Nadderud: - Det er slik man drømmer om

SCORET: Simon Diedhiou reddet et poeng for Haugesund mot Stabæk.

SCORET: Simon Diedhiou reddet et poeng for Haugesund mot Stabæk. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Haugesund slo tilbake mot Bob Bradleys gutter.

06.04.15 21:24

STABÆK - HAUGESUND 1.1:

Stabæk måtte nøye seg med et poeng mot Haugesund hjemme på Nadderud mandag kveld etter at lagene spilte 1-1.

Adama Diomandé scoret kampens første mål etter 15 minutter, men Haugesund utlignet ti minutter før slutt etter scoring av Simon Diedhiou.

Gjestene så ut til å stikke av med samtlige tre poeng da FKH fikk straffe like før slutt, men Eirik Mæland bommet fra ellevemeteren. Dermed endte det 1-1.

Fornøyd debutant
Haugesunds målscorer Diedhiou var likevel svært godt fornøyd etter kampen hvor han altså scoret i debuten.

- Jeg var på andre stolpe på corneren og tenkte at det kan hende ballen havner her. Ballen havnet der og det er slik en drømmer om. Da er det bare å sette foten til for å få et godt treff. Det fikk jeg, sier Haugesund-spissen om målet til Haugesunds Avis.

- Jeg har alltid lyst å score, men det var viktig for meg å få hull på byllen så kjapt. Nå vil jeg bare på treningsfeltet igjen og jeg gleder meg til neste kamp for FKH. Forhåpentligvis scorer jeg ofte for FKH - det er min drøm, sier spissen.

Tidlig scoring
Det skulle altså ikke ta mer enn 15 minutter før hjemmelaget tok ledelsen på Nadderud. Målet kom etter at Luc Kassi fintet seg forbi Kristoffer Haraldseid, før han på vakkert vis sendte ballen videre til Diomandé.

Sistnevnte gjorde så en god jobb da han headet ballen over Per Morten Kristiansen og i mål. Stabæk-fansen kunne dermed juble for 1-0.

To ganger i treverket
Haugesund hang imidlertid fortsatt godt med i kampen og var noe uheldige som ikke utlignet 15 minutter senere. For Haraldseid traff kun tverrliggeren da han banket til etter å ha mottatt ballen foran mål av lagkamerat Daniel Bamberg.

Like før pause var det Stabæks tur til å treffe treverket.

Igjen var det Diomandé som skapte problemer for FKH, men mannen som sendte Stabæk opp i ledelsen traff denne gangen stolpen.

Dermed stod det 1-0 til Stabæk ved pause.

Presset på for utligning
Ikke uventet, presset gjestene på for utligning i andreomgang, og etter 54 minutter var de nær scoring.

Denne gangen var det Haugesund-spiss Chrstian Gytkjær som kom til avslutning for FKH. Spissen mottok ballen fra lagkamerat Vegard Skjerve, men dansken klarte ikke å ta vare på sjansen da han avsluttet rett på keeper.

Ti minutter før slutt satte Haugesund inn nyinnkjøpte Simon Diedhiou. Det gjorde de lurt i, for kun sekunder senere utlignet spissen i debuten for Haugesund. Målet kom etter en corner da Stabæk forsvaret ikke fikk klarert ballen. Til slutt endte den hos Haugesund-spissen som banket den i kassa.

Straffe
Like før slutt skulle det bli mer dramatikk på Nadderud da dommeren pekte på straffemerket etter at Haraldseid ble felt.

Eirik Mæland fikk prøve seg fra krittmerket, men klarte ikke å overliste Sayouba, og kampen endte dermed 1-1.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.