*Nettavisen* Sport.

Draxler selges til Paris Saint-Germain

ADJØ, ADIEU: Julian Draxler vinket kanskje for siste gang som Wolfsburg-spiller da laget spilte mot Eintracht Frankfurt nylig. Nå venter spill i fransk fotball på tyskeren. Foto: Peter Steffen (AFP / NTB scanpix)

- Tilfredsstillende for alle, mener sportsdirektør.

24.12.16 13:50

Den tyske midtbanestjernen Julian Draxler (23) melder overgang fra Wolfsburg til storlaget Paris Saint-Germain i Frankrike.

Dette bekrefter Wolfsburg på eget nettsted julaften.

Draxler må bestå legesjekken i PSG før overgangen kan sluttføres. Om alt det fysiske går i orden, skriver 23-åringen under på en fireårskontrakt med Ligue 1-giganten.

Klubbene er enig om å ikke gå ut med overgangsummen.

Det tyske nyhetsbyrået DPA melder at informerte kilder sier summen skal være minst 42 millioner euro (380 millioner kroner). Ingen tyske spillere er solgt fra en bundesligaklubb for mer penger noensinne.

- Vi har hatt veldige intense, men konstruktive samtaler med PSG, Julian Draxler og representantene hans de siste dagene. Vi er trygge på at vi har kommet til en beslutning som er tilfredsstillende for alle, uttaler sportsdirektør Olaf Rebbe i VfL Wolfsburg.

Draxler ankom Wolfsburg fra bundesligarival Schalke i august 2015.

Han scoret blant annet tre mål på ni opptredener i Champions League forrige sesong. Midtbanespilleren har også 27 landskamper for Tyskland.

Den tunge satsingen til Wolfsburg har ikke båret frukter, og de grønnkledte er bare på 13.-plass i Bundesliga før vinterpausen. Forrige sesong endte med en skuffende åttendeplass på tabellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.