Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drept etter VM-straffe

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
En thailandsk fotballsupporter ble drept i en krangel etter Italias straffespark mot Australia.

Den italienske supporteren Saran Channarong knivstakk Australia-fan Rabieb Lukchan to ganger etter at sistnevnte insisterte på at dommeren var partisk da han dømte straffe.

Krangelen skjedde mens de to drakk alkohol og så kampen i en butikk. 45 år gamle Kukchan døde på sykehuset, mens politiet jaktet på 20 år gamle Channarong, skriver Reuters.

Thailandsk politi bekrefter at den dødelige utgangen kom etter en fotballdiskusjon, men hadde ingen flere detaljer i saken.

Francesco Totti scoret på den omdiskuterte straffen, og sendte Italia til VM-kvartfinale mot Ukraina senere i uka. Totti scoret med kampens siste spark. På overtid av overtiden. Australia fikk ikke en gang ta avspark etter målet.

Australia hadde imidlertid en kjempesjanse til å ta Italias skalp. Italiernene måtte nemlig spille med ti mann de siste 40 minuttene. Problemet var at Australia likevel kom til få sjanser. Da går det som det ofte går mot italienerne - de scorer i stedet.

PS: Norge led i 1994 samme skjebne som Australia. Italia fikk en spiller utvist, men Norge tapte likevel 0-1 mot de blå.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!