RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drillo: - Dette var bra

Sist oppdatert:
Egil Drillo Olsen er overrasket over Norges nye scoringshelt. - Jeg ante ikke at Morten Gamst Pedersen var så god, sier Drillo til TV 2 Nettavisen.

Egil Drillo Olsen er i utgangspunktet svært skeptisk til å dele sine synspunkter med media, etter alt oppstyret som ble skapt da Drillo ble tatt for å kritisere Åge Hareide etter kampene i Asia.

- Hva synes du om kampen, Egil?

- Jeg synes den var bra. Det er alt jeg vil si.

- Hvorfor ønsker du ikke å dele dine meninger med oss?

- Jeg er redd de blir vridd på, slik VG gjorde etter kampene i Asia.

Meget bra
Etter en forsikring om at det ikke er TV 2 Nettavisens hensikt, deler han villig sine faglige vurderinger med leserne.

Drillo synes det er lettere å bedømme landslagets innsats etter kampen mot Nord-Irland onsdag, enn det var etter kampene i Asia.

- Ja, det er enklere å måle lagets prestasjoner etter å ha møtt betraktelig bedre motstand. Hovedinntrykket mitt er at dette var bra. Det var veldig moro å se på og jeg koste meg i godstolen, sier en begeistret Drillo til TV 2 Nettavisen.

Gamst Pedersen overrasket
Drillo er spesielt imponert over Norges førsteomgang.

- Første omgang var særdeles god. Gjennombruddshissigheten var stor, midtbanen var kreativ og Norge var flinke til å komme på løp på kantene. I andre omgang var det en del å sette fingeren på, men det er selvsagt vanskelig å opprettholde det kjøret vi hadde i første. Men alt i alt meget gledelig sett med norske øyne, sier Drillo.

- Var det enkeltspillere som imponerte deg?

- Ja, jeg ble mektig overrasket over Morten Gamst Pedersen. Jeg hadde ingen anelse om hvor god han var. Helstad og Hoset var også meget gode, sier den tidligere landslagssjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere