RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drillo: - Jeg fikk sparken i NFF

Sist oppdatert:
I et siste oppgjør med Norges Fotballforbund hevder Egil «Drillo» Olsen at han fikk sparken som landslagssjef i 2013, ikke at han gikk frivillig.

Norges mest framgangsrike landslagstrener tar et grundig oppgjør med fotballpresident Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem i siste utgave av fotballmagasinet Josimar, skriver VG.

Her forteller Drillo hvordan Siem og Hallén etter hans syn overkjørte NFF-styret og fikk ham fjernet som landslagssjef høsten 2013.

«Min konklusjon er at et tafatt styre ble ført bak lyset av Hallén og Siem, og at jeg ble et offer i en nøye gjennomtenkt plan. En viktig grunn til at jeg har skrevet dette, er at jeg ikke godtar NFFs versjon om at jeg gikk frivillig», skriver Drillo i fotballmagasinet.

Til VG sier Drillo at det er viktig for hans egen del å bli ferdig med saken.

- Jeg er vel ubeskjeden nok til å mene at jeg vil være en viktig del av norsk landslagsfotballs historie. Da vil jeg at min versjon skal stå der. Ikke Norges Fotballforbunds versjon om at jeg trakk meg. Jeg fikk sparken. For det er ikke mulig å tolke det som skjedde på møtet med Hallén og Siem, på noen annen måte, sier Drillo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere