RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drillo-fan ble Skeid-trener

Foto: Ørn E. Borgen, Scanpix.
Sist oppdatert:
Nå blir det ekstremfotball på Bislett.

Få har spilt Drillo-fotballen i mer ekstrem utgave enn Kjelsås under Stig Mathisen. På sitt beste var Oslo-laget og flørtet med Tippeligaen, men tapte i 1998 totalt 2-7 for Kongsvinger i kvalifiseringskampene til den øverste divisjonen.

Nå er det Skeid som håper å glede seg over Stig Mathisens ekstremkompetanse. Etter nesten 20 år i Kjelsås vender han nå nesa mot Nordre Åsen hvor han håper å få orden på den økonomisk skakkjørte 2. divisjonsklubben.

- Å komme til Skeid er en stor utfordring. Det er mye bra ferdigheter i laget og mange unge spillere, sier Mathisen til Skeid.no.

- Det har alltid vært en kultur for å gi unge, lovende spillere sjansen i Skeid, og det er det alltid spennende å jobbe med, fortsetter den påtroppende Skeid-treneren.

Les også: Skeid-sorti for Stavrum

Styremedlem i Skeid, Håkon Lier Madsen, sier til klubbens nettsted at man håper å ha 63 år gamle Mathisen med i flere år framover.

Stig Mathisen er kjent for ekstrem bruk av langballer, og har vært en viktig sparringpartner for Egil Olsen. Han har også vært med i Drillos tankesmie.

Skeid leder for tiden 2. divisjon avdeling to, etter syv poeng på sine første tre kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere