RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drillo fnyser av Siem-kritikk

Foto: Cornelius Poppe, SCANPIX.
Sist oppdatert:
Egil Olsen kaller Sør-Afrika-opplegget for «en spikersuppe», men benekter respektløs oppførsel.

HOTEL BRISTOL (Nettavisen): Landslagssjef Egil Drillo Olsen landet på Gardermoen i formiddag. Mandag kveld hadde han fortsatt ikke fått ristet hele Sør-Afrika-turen ut av kroppen, et opplegg han var skeptisk til helt siden han ble ansatt som ny landslagssjef.

Les også: Siem refser landslaget
Les også: Drillo dropper forsterkningene

Mandag kom så kritikken fra sør, hvor Kjetil Siem gikk hardt ut mot det norske landslaget og måten man har forberedt seg til kamp på.

– Norge har vist holdninger som delvis viser mangel på respekt, sa Kjetil Siem til rbnett.

- Maken til spikersuppe
Drillo ønsket først å være forsiktig med å uttale seg om hva andre skal ha sagt til media, men var likevel klokkeklar i sin tilbakemelding.

- Vi oppførte oss selvsagt ikke respektløst, sier Drillo til Nettavisen.

- Men maken til spikersuppe som det opplegget vi opplevde der nede har jeg ikke opplevd før, sier landslagstreneren og rister på hodet.

Drillo skjønner heller ikke at man kan reagere på hans uttalelse om at han ikke likte at det lå en friidrettsbane rundt fotballbanen.

- Der jeg kommer fra er jeg vant til at folk sier det de mener.

Bruser i republikanerblodet
Under landskampen var flere prominente personer, deriblant flere Fifa-representanter, dronningen av Jordan, Jacob Zuma og kongen til stede. Det var dronningen av Jordans sene ankomst til stadion som førte til at kampen ble forsinket med om lag ti minutter, men republikaneren Drillo bare rister på hodet over at slikt besøk skal medføre endringer i folks væremåte.

- Jeg hadde selvsagt oppført meg annerledes om jeg hadde visst at dronningen var der, sier landslagssjefen meget syrlig.

- Maken!

Morten Gamst Pedersen innrømmer dog at han oppførte seg litt annerledes enn normalt i dronningens nærvær, men av helt andre grunner enn det man kanskje normalt forventer.

- Jeg visste ikke hvem hun var, men jeg så i alle fall veldig mye på henne, sier Blackburn-proffen med et lurt smil om munnen.

Gamsten slår tilbake
Selv tilbakeviser han på det kraftigste at det norske fotballandslaget skal ha oppført seg respektløst.

- På ingen måte.

- Vi var tidsnok, hilste på de vi skulle, og var det eneste laget som klappet til publikum etter kampen, bemerker Gamsten.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere