*Nettavisen* Sport.

Drillo forsvarer Jarstein

Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX

Landslagssjefen mener at RBK Trond Olsen var minst like ille.

25.05.10 14:11

Viking tapte ett poeng mot Rosenborg på Rune Almenning Jarsteins hodeløse dytt mot Trond Olsen på overtid på Viking Stadion mandag.

Dytter man noen i feltet, er det straffe, enten ballen er i nærheten eller ei. Det var den vurderingen dommer Roy Helge Olsen gjorde da han ga Steffen Iversen muligheten til å avgjøre kampen fra krittmerket.

Les også: Krever unnskyldning av Jarstein

Landslagssjef Egil Drillo Olsen har Jarstein i sin landslagstropp som samles i Oslo onsdag. Landslagssjefen synes ikke dytten til Jarstein kvalifiserte til straffespark.

- Hadde det vært et slag, men dette var en uskyldig liten dytt. Og ikke noe å blåse for etter min mening. Da reagerer jeg mer på motspilleren (Trond Olsen). Såpass må man tåle i kampens hete, sier Drillo til Aftenbladet.no .

Jarstein forsvant ut av Rosenborg etter forrige sesong, da Erik Hamrén hentet inn Daniel Örlund som førstekeeper. Angivelig ville Hamrén har Jarstein ut fordi temperamentet hans var et problem.

Drillo forteller at han aldri har hatt problemer med Jarstein på landslaget.

Les også: - Trist for Jarstein

Jarstein selv har lagt seg langflat og tatt på seg skylden for Viking-tapet.

Jeg sier at jeg har fått bedre kontroll på temperamentet mitt, men da kan ikke slike situasjoner få oppstå, sier Jarstein til Rogalands Avis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.