RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Drillo gjør få endringer

Sist oppdatert:
Samtidig blir Kjetil Wæhler sannsynligvis friskmeldt til tirsdagens privatlandskamp.

LISBOA/OSLO (Nettavisen): Landslagstrener Egil «Drillo» Olsen har sammen med spillerne vendt nesa hjemover etter det sure tapet mot Portugal lørdag kveld.

Allerede på tirsdag venter en ny utfordring for Drillos utvalgte, for da gjester Litauen Ullevaal stadion i en privatlandskamp. Før Drillo forlot flyplassen i Lisboa kunne han fortelle at det ville bli få endringer på laget som møtte Portugal.

- Det blir mellom en og fire, sier han til Nettavisen og legger til at han at han heller i retning av en 4-4-2-formasjon i privatlandskampen.

Blir spilleklar
Kjetil Wæhler måtte kaste inn håndkle rett før den viktige EM-kvalifiseringskampen på grunn av sykdom. Han ble erstattet av Vadim Demidov mot Portugal, men til oppgjøret på Ullevaal kan Ålborg-spilleren være tilbake i startelleveren.

-Ja, nå driver han å spiser og bygger seg opp igjen og ifølge legen er han sannsynligvis spilleklar til tirsdag, sier Drillo.

Det er også mulighet for at Drillo vil få flere forfall før privatlandskampen.

- Kanskje, jeg snakket med legen i stad og det er et par som ligger i faresonen, sier Drillo til Nettavisen. En av de som er usikker til oppgjøret er John Carew som fortsatt sliter litt med en vond rygg.

- Vi skal summere opp det i løpet av morgendagen hvem som vil bli klarert til Litauen-kampen, forteller landslagssjefen.

Åpner for Nordtveit
Håvard Nordtveit ble tatt ut i landslagstroppen til Drillo, men han skulle ikke være med til Portugal. Borussia Mönchengladbach-spilleren slutter seg nå til den norske troppen frem til tirsdagens kamp mot Litauen. På spørsmål om landslagsdebutanten får starte oppgjøret på Ullevaal svarte Drillo følgende.

- Det vet jeg ikke, men spilletid må han jo få.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere