RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drillo kommer ingen vei

Foto: KELD NAVNTOFT (AFP)
Sist oppdatert:
Akkurat som Egil «Drillo» Olsen varslet på forhånd, ble det utfordrende å få kampprogrammet for EM-kvalifiseringen i havn.

Oslo (ANB): Mandag møttes landslagssjefene i Norges kvalifiseringsgruppe i Det danske fotballforbundets base i Brøndby. Målet var å komme til enighet om når og i hvilken rekkefølge kampene skal spilles.

På forhånd varslet Egil Olsen at det kom til å bli tøffe forhandlinger, og landslagssjefen fikk rett. Det var i forkant av møtet satt av tid til forhandlinger fram til klokken 12, men klokken 13 tok partene lunsjpause uten å ha kommet til enighet.

Dermed fortsetter man praten utover ettermiddagen - i håp om å komme fram til en løsning, skriver sporten.dk.

Fra norsk side har man vært tydelige på at det er ønskelig å møte enten Portugal eller Danmark allerede til høsten – altså så tett opptil sommerens VM-sluttspill som mulig. Det vil imidlertid ikke verken den portugisiske eller danske landslagsjefen ha noe av. Carlos Queiroz og Morten Olsen ønsker seg i stedet kamp mot Norge først i 2011. De vil ha så få viktige kamper som mulig i tiden etter VM.

Skulle ikke mandagens møte i Danmark føre fram, vil Det europeiske fotballforbundet (UEFA) trekke kampprogrammet. Ender man på den løsningen, er det gode muligheter for at Norge får viljen sin og møter enten Danmark eller Portugal i høst.

Ved siden av de nevnte tre landene er også Kypros og Island motstander i kvalifiseringen.

EM i 2012 arrangeres i Polen og Ukraina – og bare gruppevinneren er trygg på en plass i mesterskapet. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere