RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SUPERSCORING: Moryké Fofana er i praktslag og søndag scoret han nok en fantastisk mål da Viking kom på besøk.
SUPERSCORING: Moryké Fofana er i praktslag og søndag scoret han nok en fantastisk mål da Viking kom på besøk. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Drillo om drømmemålet: - Det skal ikke være mulig

Sist oppdatert:
Moryké Fofana med nytt kunstmål i Tippeligaen.

LILLESTRØM - VIKING 2-1:

Lillestrøm tok alle poengene hjemme mot Viking søndag kveld.

Et drømmemål fra Moryké Fofana var den store beholdningen i kampen, og da Erling Knudtzon doblet ledelsen like etter, var det nok for LSK, selv om Viking reduserte én gang i den andre omgangen.

- Det skal egentlig ikke være mulig, det Fofana gjør der. Men han er en veldig uforutsigbar spiller og har vist at han er i stand til slikt tidligere. det er veldig sjeldent at du ser sånne scoringer, kommenterte Egil Drillo Olsen om den fantastiske scoringen.

- Jeg er veldig fornøyd med seieren. Vi kjempet godt og møtte et bra Viking-lag. Spillerne viste en fantastisk innsats. De har jobbet så hardt de siste ukene. Jeg er veldig stolt av dem, sa LSK-trener Rúnar Kristinsson til TV 2 etter seieren.

Ledet til pause
Lillestrøm begynte best hjemme på Åråsen og kom til flere store sjanser mot et passivt Viking.

Amal Pellegrino var derimot ikke helt heldig og misset ved flere anledninger.

Viking kom seg etter hvert bedre inn i kampen og var svært nærme scoring da Yann-Erik de Lanlay klinket til fra omtrent 20 meter. Arnold Origis redning var uansett bedre enn ungguttens skuddforsøk, og dermed sto det fortsatt 0-0.

Utrolig scoring
Det gjorde Moryké Fofana noe med. På fantastisk vis.

Ivorianeren satte fart mellom flere Viking-spillere, utfordret nærmeste stopper og banket ballen forbi Iven Austbø da han var inne i sekstenmeteren.

Nok et drømmemål fra Fofana denne tippeligasesongen.

Like før pause økte Erling Knudtzon til 2-0 med en lekker chip over Austbø, og det så tungt ut for gjestene fra Rogaland.

Da det nærmet seg timen spilt reduserte imidlertid Veton Berisha og skapte ny spenning i kampen.

Til tross for stort press fra gjestene, ble det aldri flere mål på Åråsen, og faktisk var det Lillestrøm som var nærmest kampens fjerde da Knudtzon skjøt i stolpen like før slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere