RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drillo stemte på Suarez

Foto: Tim Hales (AP)
Sist oppdatert:
... men han var ikke den eneste nordmannen som stemte på ham som årets spiller.

Den norske landslagssjefen er en av få nordmenn som fikk avgi stemme under kåringen av årets spiller. Avstemningen foregår slik at trenerne og landslagskapteinene for de forskjellige landslagene avgir sin stemme. På sin liste hadde Drillo Lionel Messi på førsteplass, Wayne Rooney på andreplass og Luis Suarez på tredjeplass.

Ved å sette en spiller på førsteplass gir man spilleren fem poeng mens andreplassen gir tre poeng. Tredjeplassen gir ett poeng.

Les også: Zlatan stemte på Guardiola

Brede Hangeland

Norges landslagskaptein stemte på Lionel Messi på førsteplass, Andrés Iniesta på andreplass og Luis Suarez på tredjeplass.

Den siste nordmannen som avga sin stemme, Arild Sandven (Aftenposten) som representerte norsk media, hadde også Lionel Messi på førsteplass og Andres Iniesta på andreplass. Hans tredjevalg var Xavi.

Disse stemte ikke på Messi

Det var ikke mange av spillerne som ikke hadde vinneren Lionel Messi med blant sine tre utvalgte. Den første som ikke hadde med vinneren var kapteinen på Argentina. Muligens ikke veldig overraskende siden det nettopp er Lionel Messi. Han stemte på Xavi, Iniesta og Aguero.

Messi var heller ikke med på listen med tre spillere fra Lucas Neill (kaptein på Australia), Marc Janko (kaptein på Østerrike), Nayaho (kaptein på Burundi), Mahamat Habib Saleh (kaptein på Chad), Li Weifeng (kaptein for Kina), Li Weifeng (kaptein for Taiwan), Raio Piiroja (kaptein for Estland), Degu Debebe (kaptein for Ethiopia), Goran Pandev (kaptein på Makedonia), Giorgos Karaquounis (kaptein for Hellas), Zoltan Gera (kaptein på Ungarn), David Solorzano (kaptein på Nicaragua), Tim Brown (kaptein på New Zealand), Jaffar Khan (kaptein på Pakistan), Nuno Gomes (kaptein på Portugal) og Folio Moeaki (kaptein på Tonga).

Les også: Messi ble historisk

Luis Suarez kom til slutt på en sjetteplass i kåringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere