RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Drillos møter Polen

Sist oppdatert:
Privatlandskamp i Algarve.

Norge møter Polen til privatlandskamp 9. februar i Algarve, Portugal, seks uker før den viktige EM-kvalikkampen mot Danmark på Ullevaal 26. august. Det melder Norges Fotballforbund tirsdag.

- Vi har fått på plass en motstander som har ekstremt fokus på satsingen rundt A-landslaget. Som vertsnasjon for EM 2012 har Polen lenge jobbet knallhardt for å stille med best mulig lag på hjemmebane, og vi er fornøyde med å møte en sterk nasjon i den siste kampen før møtet med Danmark, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb.

Polen klarte ikke å kvalifisere seg til årets VM i Sør-Afrika, men deltok i EM i Sveits/Østerrike i 2008 og VM i Tyskland i 2006. Som vertsnasjon for EM 2012 (sammen med Ukraina) er Polen unntatt fra kvalifiseringen, og har derfor lagt opp til et hardt og tett program med mange privatlandskamper.

Kampen vil spilles på Algarve Stadion, som har en kapasitet på 30.000 tilskuere og ble bygget spesielt for EM i 2004.

- Vi har lagt stor vekt på at vi er sikret topp spilleforhold i en periode da værforholdene i Nord-Europa kan være vanskelige. Derfor går denne kampen i Portugal i stedet for i Norge eller Polen, sier Semb i pressemeldingen.

PS. Kampen vises på Canal Plus.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere