Drillos ødelegger moroa

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Det er ingen fest å være oddsspiller denne uken, når det er EM-kvalik og ingen klubbfotball på toppvinå.

Onsdagens langoddsprogram bærer preg av at det landslagspause. En bråte med spanske cupkamper som kun involverer lag fra de lavere divisjoner, en rekke kamper fra nest øverste nivå i Belgia, et par kamper fra 3. bundesliga, noen norske 3.divisjonskamper, serieåpning i eliteserien i håndball for jentene og en del kamper fra Sør-Amerika natt til torsdag er den krevende menyen Norsk Tipping tilbyr spillerne sine onsdag. I tillegg til den svært viktige hengekampen i Adeccoligaen mellom Follo og Vard Haugesund.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Bristol City - Bristol Rovers B 4,60

Lokaloppgjør i Johnston's Paint Trophy mellom de to dominerende klubbene i det som engang var fotballbyen Bristol. Bristol City måtte ta den tunge turen ned til League One i vår, mens Bristol Rovers holder en anonym tilværelse i League Two. Det er første gang lagene møtes på over sju år. Bristol City har hatt en skuffende sesongstart og står med svake 0-3-2 på sine fem første kamper i League One, mens Bristol Rovers står med 2-1-2 på sine fem første seriekamper i League Two. Til svært begredelige 1,60 i hjemmeodds, er det naturligvis kun borteseieren som lokker oddsmessig i dette lokaloppgjøret og 4,50 på at lillebror Rovers tar seieren er et klart langskudd for oss onsdag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Follo - Vard Haugesund

Begrepet sekspoengskamp er en slitt klisje, men gjelder til de grader i denne hengekampen i Adeccoligaen. Follo står med 14 poeng etter 20 serierunder og har 10 poeng opp til Strømmen på sikker plass når ti serierunder gjenstår. Vard Haugesund på sin side står med 15 poeng og har ni poeng opp til sikker plass.

Follo tok sesongens andre hjemmeseier og sin fjerde totalt, da supervariable Ham-Kam ble slått 2-1 hjemme på Ski stadion søndag, men stod med tre strake før det og vil altså ha sju poeng opp til Strømmen på sikker plass (med likt antall kamper), dersom kveldens kamp ender med seier. Står med moderate 2-2-6 på hjemmebane.

Vard Haugesund kunne juble over sesongens første trepoenger i helgen, når Ranheim ble sendt hjem til Trondheim med 0-2 i bagasjen. Tapte dog den svært viktige hjemmekampen mot Strømmen tredje sist (2-3), men har vist strålende form på bortebane på slutten. 4-4 (mot Fredrikstad), 1-1 (mot Stabæk) og 1-1 (mot Ham-Kam) er resultatet i Vard Haugesunds tre siste bortekamper. Dessverre ble det bare tre poeng totalt i disse kampene og som Follo er det kun trepoengere som gjelder for Vard Haugesund nå i kampen for å berge plassen i Adeccoligaen.

Midtbanespilleren Petter Karoliussen (19 kamper fra start) er tilbake etter karantene for hjemmelaget, mens Jorge Cordeiro (midtbane) fortsatt er tvilsom med skade. Høyreback Haldor Vindenes må sone karantene for bortelaget, mens brødrene Erlend Grov og Simen Grov begge fortsatt er skadet.

To lag som er i desperat poengnød møtes altså på Ski stadion i dag. Norsk Tipping holder Follo som favoritt, og ingen av lagene er tjent med poengdeling. Vi værer at presset er størst på hjemmelaget og Vard Haugesund har bitt meget godt fra seg på bortebane i det siste. Vi lar oss friste av den spreke borteoddsen på 2,70 og kampen kan naturligvis spilles som singel.

Vi setter 100 kroner på at Vard Haugesund tar med seg alle tre poengene fra Ski stadion i kveld.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 17.25):
Kamp 106 Follo - Vard Haugesund 2,20 3,25 2,70
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag