RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmer fortsatt om landslaget

Foto: Marius Torgersrud (Scanpix)
Sist oppdatert:
Og Ola By Rise utelukker heller ikke at Morten Fevang (35) får flere landskamper.

34 år gammel var Odd Grenlands Morten Fevang da han debuterte med flagget på brystet. Det skjedde i Rotterdam - borte mot Nederland - i forrige VM-kvalifisering.

Men etter 90 minutter mot sommerens VM-finalister så sa det også stopp.

Han står fortsatt bare med den ene landskampen.

Og nå, 35 år gammel, blir det kanskje ikke så mange flere, heller.

Eller?

Håper
- Så lenge jeg spiller på høyeste nivå så har jeg et håp, og jeg kommer aldri til å si nei, sier Fevang til Nettavisen mens han forbereder seg til onsdagens cupsemifinale borte mot Strømsgodset.

Håpet drepes heller ikke av Ola By Rise - landslagets assistenttrener.

- Vi har en bruttoliste i forbundet, og det er ingen som har strøket Mortens navn fra den, sier By Rise.

- Så hvis han holder koken og er skadefri, så er det muligheter. Ronny Johnsen spilte jo en viktig landskamp i langt fremskreden alder (38 år), legger han til.

Fevang kommer også til å holde koken videre.

I alle fall til han er 37.

- Like moro som før
- Jeg har akkurat skrevet under på en ny toårskontrakt, og skal i alle fall spille ut de to årene. Så får vi se om jeg holder det samme nivået da. Jeg er imidlertid minst like motivert som tidligere. Akkurat det er som da jeg var yngre. Jeg synes det er gøy å trene, gøy å spille kamper og føler meg også i bra slag og i bra form.

- Samtidig er det vel bare å innrømme at landslaget virker å ha satt seg litt. Skal jeg komme med, så må det nok komme skader eller suspensjoner på noen av de andre, legger han til.

- Men det var vel stort å spille mot Nederland?

- Ja. Det var stort. Jeg må vel også si at jeg ble litt overrasket over at det ikke ble noe mer etterpå. Det gikk jo ganske bra i selve kampen, og jeg spilte bra for Odd etterpå også.

Fjerde på rad
Før det eventuelt blir mer landslagsspill, handler det imidlertid om cup for midtstopperen. Onsdag spiller Strømsgodset og Odd om én cupfinaleplass, og det er fjerde år på rad Grenlands-laget spiller en cupsemifinale.

De tre tidligere gangene har det endt med tap.

Men Fevang selv vet godt hvordan det er å bli cupmester. Han var med da Odd slo Viking 2-1 i cupfinalen for ti år siden, og fikk også med seg cupgull i Danmark da OB slo FC København i 2007.

- Cupen er spesiell, men den er enda mer spesiell for oss siden vi har hatt så mye stang ut i semifinalene de siste årene. Nå vil vi bryte den statistikken. Det er på tide at vi kommer oss til cupfinalen igjen, sier Odd-veteranen.

Følg Strømsgodset-Odd direkte i Nettavisens livesystem fra 20.00 onsdag kveld.

PS. I den andre semifinalen møtes Follo og Rosenborg i Ski. Den kampen starter 16.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere