RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Drømmer går i oppfyllelse»

LANDSLAGSDEBUT: Odds Herolind Shala fikk sin debut for Albania mot Frankrike på fredag.
LANDSLAGSDEBUT: Odds Herolind Shala fikk sin debut for Albania mot Frankrike på fredag. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)
Herolind Shala debuterte for Albania og feiret med stjerneselfie.

Herolind Shala har storspilt for Odd denne sesongen, og ble kalt inn til Albanias landslagstropp som møtte Portugal i EM-kvalifiseringen tidligere i høst.

Den gang fikk imidlertid ikke Shala spille, men fredag kom landslagsdebuten for 22-åringen.

Shala kom inn som innbytter et kvarter før slutt i Albanias borteoppgjør mot Frankrike, like etter at Antoine Griezmann hadde utlignet til 1-1 for Frankrike.

Kampen, som er en del av EM-kvalifiseringens gruppe I, men som ikke teller som annet enn en vennskapskamp fordi Frankrike allerede er klare for EM som vertsnasjon, endte også 1-1.

«Debut på A-landslaget til Albania i 1-1-kampen mot Frankrike. Fra Klyveblokkene til dette. Drømmer går i oppfyllelse,» skriver Herolind Shala på sin Twitter-konto etter kampen, der han også legger ved et «selfie» av seg selv og den franske Real Madrid-stjernen Karim Benzema.

For ordens skyld: Klyve er en bydel i Skien, som nok ikke kan by på det samme stjernegalleriet som det Shala møtte i går, med spillere som Benzema og Paul Pogba på banen for det franske laget.


Shala har representert Norge på både U17- og U21-landslaget, men valgte det Albania da begge land kalte ham opp til sine respektive U21-tropper i mai 2013.

Han har scoret ni seriemål for Odd dette året, men har ikke signert ny kontrakt med skiensklubben. Det betyr at Shala etter alt å dømme forsvinner fra norsk fotball etter cupfinalen mot Molde neste søndag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere