RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drømmer om Hertha

Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal drømmer om Hertha Berlin, men trenger tid for å bestemme seg for hvem han vil trene.

Les også:Rekdals utenlandsflørt

Kjetil Rekdal er en omsvermet og populær mann for tiden.

Den tidligere Vålerenga-treneren har tilbud om å overta lag både i Norge og utenlands, men han har ingen bråhast med å bestemme seg.

- Kjetil er ikke typen til å hoppe på det første og beste tilbudet og tenke kortsiktig. Uansett hvilken klubb han velger, så skal det være langsiktig. Han var seks år i Vålerenga og leverte gode resultater der, forklarer Rekdals rådgiver Tron Mathisen til Nettavisen.

Rekdal kommer ikke til å skrive kontrakt med en klubb uten å vite at det er en plan med ansettelsen av ham.

- Han tar et valg for minimum tre år, sier Mathisen.

- Viking er interessant
Mathisen uttalte til VG at han mente Viking burde ta kontakt med Rekdal. Han ønsker å presisere at det er han som synes Viking er interessant, ikke Rekdal.

- Det er ikke nok at jeg vil det. Viking må ville det og Kjetil må ønske det. Men jeg kan si såpass at Kjetil ville i hvert fall vært lyttende, sier han.

Rekdal dro tidlig til utlandet som spiller. Allerede som 20-åring debuterte han for Borussia Mönchengladbach. Senere i karrieren spilte han for Lierse, Rennes og Hertha Berlin.

- Drømmer om Hertha
Og nettopp Hertha Berlin har en spesiell posisjon i hjertet hans. Da han kom tilbake til Berlin som Vålerenga-trener ble han mottatt med et stort banner hvor det sto «Velkommen hjem, Kjetil».

- Jeg tror han har en drøm om å trene Hertha. Han har vært kaptein der og har en enorm status i klubben. Men det blir en emosjonell greie. Utenom dem så blir det tilbud for tilbud, uavhengig av land, forklarer rådgiveren hans.

Rekdal har allerede fått et konkret tilbud fra Molde, og han skal også besøke en utenlandsk klubb før han tar en avgjørelse.

- Han må være sikker på at han gjør det rette valget når han bestemmer seg og han må vite hva han eventuelt sier nei til, sier Mathisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere