Gå til sidens hovedinnhold

Dro til Bayern München uten lov

Nå er Javi Martinez klar for den tyske klubben.

Javi Martinez har ikke lagt på skjul på at han ønsker seg bort fra Athletic Bilbao, men den spanske klubben ble likevel overrasket da de oppdaget at 23-åringen hadde dratt til Bayern München for å gjennomgå en legesjekk - uten å ha fått lov.

Nå raser spanjolene, og krever en offentlig unnskyldning fra Martinez.

- Klubben autoriserte aldri Javi Martinez sin tur til München 28. august. Dersom han skal fortsette i Athletic Bilbao, vil vi kreve en forklaring, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den unnskyldningen slipper imidlertid den defensive midtbanespilleren trolig å komme med. Ifølge den tyske klubbens twitterprofil, har Martinez allerede signert.

- Bayern München har blitt enig med Martinez om en overgang.

Ifølge flere utenlandske medier går spanjolen fra Athletic Bilbao for 40 millioner euro (295 millioner kroner). Dersom denne summer er korrekt, vil det være historiens dyreste kjøp foretatt av en tysk klubb.

Athletic Bilbao tjerner dermed gode penger på den spanske landslagsspilleren, som kom til klubben i 2006 for 6 millioner euro (42 millioner kroner).

Det skal imidlertid ikke være snakk om en gunstig avtale for Martinez selv, som angivelig har godkjent et lønnskutt på to millioner euro (14 millioner kroner) i året.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene