RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drogba endelig Chelsea-klar

Sist oppdatert:
Didier Drogba undertegnet tirsdag kveld en treårsavtale med Chelsea etter å ha bestått den medisinske testen på Stamford Bridge.

Chelsea og Marseille ble enige om en overgangssum på 307 millioner kroner for spissen igår. Det er overgangssrekord for en spiss på fotballøya.

26-åringen har blitt linket til Chelsea i lang tid, og er nå endelig klar for den kjøpekåte London-klubben. Han blir Chelseas andre nye spisskjøp denne sommeren. Klubben sikret seg tidligere i sommer Mateja Kezman fra PSV Eindhoven.

- Jeg er veldig glad for å være her, og ser virkelig frem til å spille for min nye klubb, fortalte Drogba til Chelsea TV like etter at overgangen var i boks.

- Jeg vil gjøre mitt beste både for landslaget og min klubb, og vil gjøre mitt ytterste for å bli enda bedre i Chelsea enn jeg var i Marseille, sa den nybakte Chelsea-spilleren.

Tiago snart klar
Benficas midtbanespiller Tiago har bestått den medinske testen i Chelsea, og kun formaliteter gjenstår før han kan kalle seg Chelsea-spiller.

Det gjenstår fremdeles noen forhandlinger om 23-åringens personlige kontrakt, men Tigao ventes å bli klar for Chelsea i løpet av kort tid.

Tiago scoret 13 mål på 31 seriekamper for Benfica forrige sesong, og var med i Portugals tropp som tok EM-sølv på hjemmebane i 2004.

Chelsea må punge ut med omlag 125 millioner kroner i overgangssum for Tiago.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere