*Nettavisen* Sport.

Drogba godtar Øvrebø-smell

Foto: EDDIE KEOGH (REUTERS)

Chelsea-stjernen vil akseptere lang utestengelse. Les også: Her er Chelseas ønskeliste

01.06.09 11:42

Det er snart én måned siden Chelseas kontroversielle Mesterliga-tap mot Barcelona, og Barcelona har siden blitt kronet som Europas beste lag. Men disiplinærsakene mot Chelsea er fortsatt ikke avklart.

Uefa har foreløpig kun åpnet disiplinærsaker mot Didier Drogba, Jose Bosingwa og Chelsea som klubb.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Mister trolig flere kamper
Drogba får trolig den verste straffen, og det mest trolige er at han blir utestengt fra Europa i tre kamper. Samtidig erkjenner de fleste involverte at det også kan bli verre. Uten at det forandrer så mye.

Ivorianeren kommer uansett til å godta straffen han får.

- Det er ikke så lett, men uansett hvilke konsekvenser dette får for meg, så vil jeg akseptere dem, sier han ifølge The Times.

- Oppførselen min var ikke av det slaget man ønsker å se på en fotballbane. Jeg kommer til å sone utestengelsen min. Etterpå vil jeg komme tilbake enda sterkere, fortsetter han.

Skulle utestengelsen bli mye lenger enn tre kamper - for eksempel et halvt år - så vil det også kunne få konsekvenser for Chelsea-karrieren hans. 31-åringen har nemlig bare ett år igjen av kontrakten sin i London-klubben.

Samtidig vil en lengre utestengelse også senke salgssummen - hvis Chelsea skulle bestemme seg for å selge ham.

Les også:Ancelotti skrev under for Chelsea

- Jeg er fornøyd her
Men kontrakten er Drogba liten lysten på å snakke om.

- Jeg er litt lei av å snakke om dette. Jeg er fornøyd her, og jeg har ett år igjen. Dette er ikke noe som bekymrer meg. Jeg er heller ikke bekymret over alderen min eller hva slags avgjørelse klubben kommer til å ta. Mitt eneste fokus er å være fornøyd med livet, og akkurat nå er jeg veldig fornøyd her. Så får vi se hva som skjer. Alle vet at det meste kan skje i fotballen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.