RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drogba og fansen rapporteres

Foto: AFP/Scanpix
Uefa viser ingen nåde etter Mesterliga-bråket.

Tom Henning Øvrebø hadde kanskje ikke sin beste dag på jobben under mesterligasemifinalen mellom Chelsea og Barcelona, men i den offisielle kamprapporten fra Uefa er det noen helt andre enn den norske dommeren som får hard medfart.

Det europeiske fotballforbundets representant på kampen, latviske Janis Mezeckis, har nemlig valgt å gjøre Didier Drogba og Chelsea-fansen til hovedfokus i sin rapport.

- Kan ikke tolereres
Den ivorianske kraftspissen var illsint på Øvrebø etter kampen, og gikk omtrent til fysisk angrep på nordmannen. Han ropte også flere ufine ord rett inn i TV-kameraet.

- Det første jeg nevnte i rapporten var oppførselen til Drogba. Det han gjorde etter kampen, mot dommeren og hans assistenter, kan ikke tolereres, sier han ifølge The Mirror.

Og selv om Drogba i ettertid har unnskyldt seg for raseriutbruddet, er det ventet at Uefa likevel kommer til å slå beinhardt ned på opptredenen til Chelsea-stjernen.

- Flasker på banen
Også Chelsea-fansen kan vente seg straff fra Uefa. Grunnen til dette er at Uefa-representanten fikk med seg to flasker som ble kastet ut på banen.

- Jeg har også rapportert to gjenstander som ble kastet ut på banen. Jeg tror det var flasker. Dette er ikke akseptabelt, sier Mezeckis.

Tom Henning Øvrebø på sin side, nevnes ikke med et ord i rapporten.

- Det er ikke min jobb å snakke om dommeren, eller evaluere hans innsats. Jobben min er bare å skrive om det jeg observerte, avslutter Mezeckis.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere