Drømmedebut for Cassano

Foto: Reuters / NTB scanpix

Slik gikk det i første runde i Serie A.

27.08.12 09:17

Inter fikk en glimrende start på årets Serie A-sesong da nyopprykkede Pescara ble slått 3-0 på Stadio Adriatico.

Antonio Cassano gjorde en god innsats i sin første opptreden i Inter-trøya og noterte seg for en målgivende pasning da han serverte Diego Milito i forkant av 2-0-målet.

Wesley Sneijder og Coutinho satte inn hvert sitt mål og sørget for at Inter tok en komfortabel og overbevisende seier i serieåpningen.

Da gikk det verre med naborivalen AC Milan, som virkelig ser ut til å slite etter at å ha mistet en rekke nøkkelspillere etter forrige sesong.

Hjemme mot Sampdoria ble det 0-1-tap etter at høyreback Andrea Costa headet inn kampens eneste mål i andre omgang.

Kevin-Prince Boateng var nær ved å utligne for Milan på overtid, men avslutningen hans gikk via en forsvarsspiller og smalt i stolpen.

Juventus fikk en god start på sin sesong da Parma ble slått 2-0 hjemme etter at Stefan Lichtsteiner og Andrea Pirlo hadde satt hver sin ball inn bak Antonio Mirante.

En av helgens vakreste scoringer sørget Romas Pablo Daniel Osvaldo for da han på liggende volley banket inn 1-1-målet i møte med Catania.

Bortsett fra scoringer og enkelte andre lysglimt, skuffet Roma stort i trenerlegenden Zedenek Zemans retur til Stadio Olimpico.

18-åringen Nicolas Lopez reddet et poeng for de røde og gule med sin vakre scoring på overtid. Uruguayaneren vippet ballen over en Catania-forsvarer og banket ballen i nettet bak Mariano Andújar.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.