Drømmedebut for Søderberg

UTLIGNET: Tom Søderberg sikret ett poeng for Sogndal mot Strømsgodset da han utlignet i debuten.

UTLIGNET: Tom Søderberg sikret ett poeng for Sogndal mot Strømsgodset da han utlignet i debuten. Foto: Audun Braastad (NTB scanpix)

Mens Barcelona så på Martin Ødegaard.

02.08.14 17:45

STRØMSGODSET - SOGNDAL 1-1:

Et tidlig mål av Strømsgodset Marvin Ogunjimi så lenge ut til å bli avgjørende lørdag ettermiddag, men seks minutter før slutt fikk midtstopper Tom Søderberg en drømmedebut for Sogndal da han dunket inn utligningen.

- Vi må skjerpe oss på defensive dødballer. Det er ikke første gang i år at det skjer. Vi hadde ballen i 80 prosent av kampen, og da burde vi ha klart dette. Skuffende! sier Kwarasey til C More.

Ogunjimi-mål
Drøye ti minutter tok det før vertene tok føringen på Marienlyst.

Lars Christopher Vilsvik sendte ballen igjennom til Ogunjimi, som fikk sklidd den mellom beina til Sogndals sisteskanse og i mål.

Hjemmelaget fortsatte å føre kampen i Drammen, men gjestene fra Sogndal hang godt med og sørget for at de regjerende seriemesterne ikke fikk ordentlig grep om oppgjøret.

Utlignet
Seks minutter før slutt fikk svenske Tom Søderberg en drømmesebut for gjestene. Babacar Sarr headet et frispark fra Dyngeland inn mot straffemerket der Søderberg kom stormene og klinket ballen i mål på hel volley.

Flere mål ble det ikke, dermed ebbet det ut med poengdeling i Drammen.

Ødegaard i fokus
15 år gamle Martin Ødegaard har fått mye spalteplass i norske medier den siste uken, og under oppgjøret ble ungutten fulgt av en rekke klubber, blant annet Barcelona.

Selv om Sogndal stort sett hadde god kontroll på 15-åringen, kom Ødegaard seg til et par gode muligheter i løpet av de 64 minuttene han fikk på banen.

- Det er samme fokus til vær kamp, uansett hvem som sitter på tribunen, og det var ikke noe forskjell fra andre kamper, sier Ødegaard til C More.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.