*Nettavisen* Sport.

Dropper anklage mot Diego Costa

NY KONTROVERS? En sikkerhetsvakt på kampen mellom Stoke og Chelsea anklager Diego Costa for å ha overfalt ham. Foto: (Ap / NTB scanpix)

Stoke og Chelsea skal ha blitt enige om å legge ballen død.

07.11.15 22:45

En sikkerhetsvakt skal etter kampen mellom Stoke og Chelsea ha gått til dommer Anthony Taylor og anklaget Diego Costa for å ha overfalt ham, ifølge Sky Sports.

Chelsea tapte oppgjøret 1-0 og den sportslige motgangen fortsatte dermed for fjorårets seriemester.

LES OGSÅ: - Chelsea på kanten av avgrunnen

Senere lørdag kveld kommer imidlertid beskjeden om at Stoke og Chelsea skal ha diskutert temaet og i fellesskap kommet fram til at de legger ballen død.

En talsmann for Chelsea avfeide rask påstandene og kalte det hele for «rent tøv».

Sky Sports skriver at hendelsen skal ha oppstått da Costa beveget seg utenfor banen for å hente ballen.

Nå virker partene altså å være enige om at det ikke lå nok i opptrinnet til at det var noe poeng i å bruke mer tid på saken.

Diego Costa har vært i begivenhetenes sentrum på grunn av kontroversiell oppførsel tidligere denne sesongen, og ble utestengt i tre kamper på grunn av dårlig oppførsel etter kampen mot Arsenal i september.

Chelsea har slitt stort denne sesongen og ligger helt nede på 16.-plass i Premier League etter 12 kamper.Få med deg siste utgave av Tippemagasinet her!

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=326mk6lGADSPjeZrN8itmHv4QHXK9wVBliUz96CVmE-i6QditACXzs_8P3CLCzM-JRnSbhjXwFgrFJVN4kgXJODKwOJ30PHb&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.