Gå til sidens hovedinnhold

Dropper Vitesse - går til LSK

Erik Midtgardens kaotiske proffeventyr tar en ny vending.

Skien (ANB): Etter det Telemarksavisa erfarer har midtbanespilleren allerede skrevet under kontrakt med LSK fra 1. januar 2012. Spilleren selv vil imidlertid ikke bekrefte dette.

- Det har jeg ingen kommentar til, sier Midtgarden til TA.

- Det eneste jeg kan si, er at jeg ser mot klubber i Norge, sier han videre.

Sist uke ble imidlertid 23-åringen observert på Åråsen og LSK har vært åpen om at de kommer til å signere flere etablerte spillere i vinter.

Overraskende overgang
Det kom som en overraskelse på mange da den nederlandske toppklubben Vitesse Arnhem i sommer ville kjøpe Erik Midgarden løs fra det siste halvåret av kontrakten i Odd Grenland. På grunn av diverse overgangsfrister, ble Midtgarden imidlertid kjøpt til den estiske toppklubben Flora Tallinn i stedet.

Tanken var at gulsetgutten skulle spille høstsesongen i Tallinn, for så å slutte seg til Æresdivisjon-klubben fra 1.1.2012.

Men etter det TA erfarer har det vært mye rot etter at Midtgarden kom til den estiske hovedstaden. Avtaler gjort både av Flora Tallinn og Vitesse, har ikke blitt holdt. Det skal også ha vært problemer med lønnsutbetalingene.

Ikke fått penger
Flora Tallinn kjøpte Midtgarden ut av kontrakten med Odd for 300.000 kroner, men disse pengene har ikke Skien-klubben sett snurten av.

- Avtalen var at vi skulle få pengene med en gang, men det har ikke skjedd. De sier de skal betale, men vi har ikke sett noe til det, sier Odd-direktør Tore Andersen til TA.

- Kanskje vi har vært naive tidligere, men i det tilfellet her handlet det også om å gi en hjelpende hånd til Erik Midtgarden. Overgangen måtte skje raskt, så derfor rakk vi ikke å få bankgaranti. Jeg vet også at Erik selv har vært frustrert over dette, sier han.

- Men jeg gir aldri opp, legger Andersen til.

Blir seriemester
Midtgarden har vært en suksess i Estland. Spilleren står med ti kamper og to mål for sin klubb. Seriemester blir han trolig også. Tre runder før slutt ligger hovedstadslaget på topp med tre poeng ned til Kalju Nõmme – med én kamp mindre spilt. I tillegg har Flora igjen tre hjemmekamper.

- Tallinn er en flott by, og Flora Tallinn et godt fotballag. Nå ser det også ut til at vi blir estiske seriemestere, så det er jo gøy. Det har vært en god erfaring for meg, sier Midtgarden.

(ANB)

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget