Droppet Braaten som joker

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): - Verdensklassescoring, sier landslagssjef Åge Hareide om Daniel Braatens mål mot Maccabi Haifa. Men god nok for landslaget – det er ikke 22-åringen.

25.08.04 12:19

Mange hadde forventet at Braaten kanskje skulle komme med i troppen mot Italia og Hviterussland. Som en joker. Spesielt etter superinnhoppet mot Maccabi Haifa tirsdag kveld. I tillegg har den tidligere Skeid-spilleren imponert de gangene han har kommet inn som innbytter i Tippeligaen de siste kampene. Spesielt mot topplagene Lillestrøm og Tromsø.

- Han har et voldsomt potensial, men det er litt tidlig fortsatt. Man kan sikkert si at han ville blitt en bra joker mot Italia, men vi har jobbet med en tropp over lang tid nå og John Carew og Steffen Iversen kan være bra jokere det og, sier Hareide og smiler.

Langt unna er imidlertid Braaten ikke.

- Det var en verdensklasse-scoring mot Maccabi Haifa. Gjør han det jevnt og trutt fremover, kommer han med i landslagstroppen til de neste kampene. Daniel Braaten er en tilvekst til norsk fotball, skryter Hareide videre.

Les også:
Hele troppen mot Italia og Hviterussland, og Flo gir seg på landslaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.