RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dundee-spiss fikk Deila til å rase

Ronny Deila var ikke fornøyd med straffen Celtic fikk imot seg mot Dundee United søndag.
Ronny Deila var ikke fornøyd med straffen Celtic fikk imot seg mot Dundee United søndag. Foto: Craig Halkett (Pa Photos)
Mener unggutten filmet.

Celtic-manager Ronny Deila mener Dundee United-spiller Aidan Connolly falt altfor lett da han skaffet laget straffe i 1-1-kampen mot Celtic.

Det ble en innholdsrik kvartfinale i den skotske cupen søndag. Først ble Celtics Virgil van Dijk utvist etter ti minutter. I samme situasjon fikk motstanderens Paul Patin marsjordre av dommer Craig Thomson, men egentlig var det Calum Butcher som skulle fått det røde kortet.

Mot slutten av første omgang gikk Connolly i bakken i duell med Anthony Stokes. Dommeren pekte på straffemerket, og det var denne avgjørelsen som gjorde Deila frustrert.

– Etter min mening var det filming. Jeg tror vi er det eneste laget i Skottland som har fått suspensjon på grunn av filming, sa Deila etter kampen.

– Derk Boerrigter ble suspendert tidligere denne sesongen for filming.

Boerrigter ble utestengt i to kamper etter å ha filmet seg til et straffespark i 3-0-seieren mot St. Johnstone i august.

– Det var en tøff kamp å dømme. Nå gjelder det bare å gjøre de riktige tingene etterpå, oppfordret den norske manageren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere