Dundee Utd vil ha Brann-spiss

Foto: Foto: Marit Hommedal / Scanpix

Robbie Winters ser ut til å få ønsket sitt om en retur hjem til Skottland oppfylt, etter at Dundee United har meldt sin interesse for Brann-spissen.

14.01.04 10:36

Det har lenge vært klart at bergensklubbens skotske spiss ønsker seg tilbake til hjemlandet. Winters kone har aldri funnet seg til rette i vestlandsbyen, etter at spissen ble hentet til Bergen sommeren 2002 av Teitur Thordarson.

Etter at situasjonen hans ble kjent hjemme i Skottland, har flere klubber vist interesse. Nå tyder mye på at Dundee United kan bli Winters neste arbeidsgiver.

Avisen Scottish Daily Express skriver at klubben vil legge inn bud på spissen. Dersom Brann aksepterer dette, tyder alt på at Winters takker ja.

- Jeg har hatt møter med Branns sportslige leder Per-Ove Ludvigsen der han har forsikret meg om at de ikke vil prise meg opp i skyene. Derfor har jeg et godt håp om at dette skal gå i orden, sier Winters til Bergens Tidende.

Brann har imidlertid ikke det største utvalget av spisser fpr tiden, og bergenserne kommer ikke til å selge Winters til spottpris.

- Robbie er en viktig spiller for oss, og selv om vi har sagt at vi skal ta hensyn til familiesituasjonen er det ikke aktuelt å godta et bud langt under markedspris. Han er en viktig spiller, og vi skal ha en kompensasjon dersom vi mister ham, slår Per-Ove Ludvigsen fast overfor BT.

Les også:

Fakta om Robbie Winters
Mer om Dundee United
Tabellen i Skottland

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag