*Nettavisen* Sport.

Dundrende underskudd for Viking

Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)

Viking går mot et underskudd på opptil 30 millioner denne sesongen.

31.10.09 16:33

Oslo (ANB): Viking går mot et underskudd på opptil 30 millioner denne sesongen.

Det melder TV 2 Sporten.

De harde tallene viser at stavangerklubben gikk på et underskudd på 10 millioner kroner i første halvdel av sesongen. Nå viser det seg at tendensen har fortsatt inn i andre kvartal, og etter tapt penger på publikumssvikt, samarbeidsavtaler og salg av spillere kan det nå bety et underskudd på opptil 30 millioner kroner.

- Vi kommer til å få et vanskelig år i Viking, sier administrerende direktør Erik Forgaard, som mener at Vikings tabellposisjon har spilt en sentral rolle:

- Selvfølgelig, så lenge medieavtalen tar utgangspunkt i plassering og TV-eksponering så er vi definitivt dårligere enn vi hadde håpet. Vi røk også tidlig ut i cupen og vi har ikke vært i Europacupen. Vi har ikke hatt konserter, så det er totalt mange områder vi er lavere enn vi trodde før sesongen. Vi kan ikke gå ut å si noe om konkrete tall. Vi hadde et halvårsresultat på minus ti, og vi så at den trenden fortsatte inn i andre halvår. Så kan noen trekke slutninger rundt det, forklarer Forgaard.

Foran sesongens siste serierunde får Viking besøk av Tromsø, og trenger seier hjemme i Stavanger for ikke å havne i nederste sjiktet på tabellen til sesongslutt. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag