RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)

Eggen tilbake på banen

Sist oppdatert:
- Livet må gå videre, sier Nils Arne Eggen.

Mindre enn en uke etter at sønnen Knut Torbjørn Eggen ble gravlagt i Rygge kirke, var Nils Arne Eggen tilbake på sidelinjen som trener for Orkla mandag.

- Livet må gå videre, sa Eggen til Avisa Sør-Trøndelag.

Eggen trener laget sammen med Arnstein Røen, og var mest opptatt av å snakke om fotball etter kampen der Surnadal ble slått 6-2.

- Du har ett av to valg når noe slikt skjer. Jeg er nå tilbake som trener, og jeg har noen foredrag jeg skal holde denne uka. Knut Torbjørn har fått et fenomenalt ettermæle og ei verdig begravelse med mellom 700 og 800 mennesker til stede. Det er mange som har gode minner. Men vi må som sagt gå videre. Noe ut over det ønsker jeg ikke å si, sier Nils Arne Eggen.

Den tidligere Rosenborg-treneren holdt en gripende tale under sønnens begravelse forrige uke.

- Jeg må si det at det er både tungt og trist å stå her og ta farvel med deg, Knut Torbjørn. Men som jeg sa, livet er heldigvis slik at hvis det alltid er lyst, så kan vi ikke se stjernene, sa Eggen til en fullsatt Rygge kirke.

- Det står på kransen at jeg er stolt av deg. Og det er jeg virkelig. Av suksessen du hadde på og utenfor banen, selvsagt, men også for at du utviklet deg til å bli det gode medmenneske du ble, fortsatte far Eggen i en gripende avskjedstale.

Spilleren, treneren og TV-eksperten Knut Torbjørn Eggen ble mandag for to uker siden funnet død i sitt eget hjem i Rygge. Han ble 51 år gammel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere