RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eieren: - Selger aldri Ronaldo

Foto: EPA/SCANPIX
Sist oppdatert:
Manchester Uniteds klubbeier fastslår at Cristiano Ronaldo ikke er til salgs for noen pris.

Real Madrid har forsøkt seg på en snarvei direkte til Manchester Uniteds eiere – Malcolm Glazer og hans familie. Uten å gå om manager Alex Ferguson eller klubbdirektøren.

Dette for å presse direkte på eierfamilien – som skal ha en gjeld på ufattelige seks milliarder kroner. Budet skal ha vært på 700 millioner kroner for Cristiano Ronaldo.

Stengte døra
Imidlertid ble forsøket ikke særlig vellykket – og den spanske klubben fikk døra midt i ansiktet.

En kilde som star svært nær den amerikanske Glazer-familien sier til SunSport at Ronaldo ikke er til salgs for noen pris. – Selv om han skulle be om å bli solgt selv.

Glazer-familien insisterer på at de vil støtte manager Alex Ferguson hele veien for å beholde den portugisiske stjernespilleren.

- Alle som tenker på familiens gjeld, må forstå at det er totalt uinteressant i denne sammenhengen. Gjelda er dekket på en trygg måte, og rentene betales fortløpende.

Ferguson bestemmer
- I løpet av de tre årene som familien har eid klubben, har de foretatt en rekke investeringer – som de vil fortsette med. Og familien har aldri blandet seg inn i noe som helst av hva manageren har foretatt seg. Og det vil de heller aldri gjøre, sier kilden.

Han understreker videre at alle kjøp og salg blir vurdert og foretatt av Ferguson. Og hvis han vil ha nye spillere, så finnes det penger for å kjøpe.

- Det er rett og slett ikke sant at vi vil være villige til å snakke med Real Madrid og et salg av Cristiano, avslutter han overfor SunSport.

Her får du flere EM-nyheter

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Vinn flatskjermer i Nettavisens EM-quiz

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere