*Nettavisen* Sport.

Eikrem så ut til å bli den store helten. Så avbrøt dommeren kampen

KAOS: Malmö-supporterne feiret Magnus Wolff Eikrems andre scoring med å tenne bengalske lys. Foto: Björn Larsson Rosvall/tt (NTB scanpix)

Dramatisk toppoppgjør i Allsvenskan.

11.05.15 21:52

ELFSBORG - MALMÖ 2-2:

Magnus Wolff Eikrem fortsetter å imponere for Åge Hareides Malmö. Mandag kveld så han lenge ut til å bli matchvinner med to scoringer i toppoppgjøret mot Elfsborg.

Men oppgjøret skulle utvikle seg til å bli svært dramatisk.

Mot slutten av kampen kastet Malmö-supportere bluss mot en brannmann, noe som førte til at dommeren avbrøt kampen. Etter en pause, kom spillerne tilbake på banen, og Elfsborg klarte til slutt å utligne på overtid.

Irritert Hareide
Malmö-trener Åge Hareide var lite fornøyd med egne fans etter oppgjøret. Han mener spillerne kom ut av rytmen på grunn av pausen.

- Fansen må skjerpe seg. Det skjer gang på gang at kampene blir stoppet av røyk og skit. Vi som driver med det her synes ikke noe om det, sier Hareide til C More.

- Dette er det ingen som tjener på, sier nordmannen.

Med seier i mandagens kamp ville Malmö ha vært serieleder, men med ett poeng ligger laget nå på 2. plass bak IFK Göteborg.

Bengalske lys
Det var da Eikrem sendte gjestene fra Malmö opp i 2-1-ledelse med sitt andre mål for kvelden 15 minutter før slutt at problemene startet.

Malmö-supporterne jublet vilt for scoringen og svarte med å tenne bengalske lys for å feire målet.

Det skulle etter hvert ende med at dommeren avbrøt kampen. Ifølge Expressen sier C Mores svenske kommentator at kampen ble avbrutt fordi noen kastet de bengalske lysene mot en brannmann.

Klikk på bildet for å forstørre.

SCORET TO: Magnus Wolff Eikrem så lenge ut til å bli matchvinner mot Elfsborg. Men så avbrøt dommeren kampen. Foto: Andreas Hillergren (NTB scanpix)

Det ble spekulert i om kampen kunne bli avlyst, men etter en pause på over ti minutter kom spillerne tilbake på banen.

Hjemmelaget så ut til å ha godt av pausen, og med 20 minutter tilleggstid, kjempet Elfsborg seg tilbake i kampen.

På overtid utlignet Marcus Rohdén for hjemmelaget, og sørget for at kampen endte 2-2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.