RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eivind Lunde ny styreleder i Brann

NY STYRELEDER: Eivind Lunde (tv) er den nye styrelederen i Brann.
NY STYRELEDER: Eivind Lunde (tv) er den nye styrelederen i Brann. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Eivind Lunde ble valgt til ny styreleder i Brann da klubben avholdt sitt ekstraordinære årsmøte tirsdag.

Lunde var innstilt som ny leder av valgkomiteen og ble valgt uten den samme dramatikken som preget det ordinære årsmøtet i begynnelsen av mars, melder Bergensavisen.

Da ble Kjell Tennfjord valgt som ny styreleder, men etter bare få minutter trakk den tidligere Brann-treneren seg fra vervet. Årsaken var at han ikke kunne leve med den øvrige sammensetningen av det nye styret.

Dermed måtte valget av ny styreleder utsettes og avgjøres på tirsdagens ekstraordinære årsmøte.

Der skulle det også velges ytterligere tre styremedlemmer. Åshild Samnøy, Henrik Lie-Nielsen og Krister Hoaas ble valgt inn i det nye styret allerede i mars.

Valgkomiteen hadde innstilt Siren Preto, Morten Kolseth og Birger Grevstad til de tre ledige plassene foran tirsdagens møte. Fra salen kom det imidlertid benkeforslag på tidligere Brann-direktør Knut Kristiansen og tidligere sportssjef Arne Møller. Dermed måtte det skriftlig avstemning til for å avgjøre valget.

Da opptellingen var klar, viste det seg at det ekstraordinære årsmøtet ga sin tilslutning til valgkomiteens innstilling.

Dermed tar Siren Preto, Morten Kolseth og Birger Grevstad plass i det nye Brann-styret sammen med Eivind Lunde, Åshild Samnøy, Henrik Lie-Nielsen og Krister Hoaas. Sistnevnte er vararepresentant.

– Jeg kan love at det valgte styret skal prøve å gjøre det beste vi kan for Sportsklubben Brann. Vi er ydmyke for oppgaven og vet at mye står på spill. For vårt vedkommende vil vi gi full innsats umiddelbart, sa den nyvalgte styrelederen til årsmøtet.(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere