RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein ove Ekornsvåg/Scanpix

Eks-Vålerenga-spiller returnerer til Norge

Sist oppdatert:
Signerte for ny klubb søndag kveld.

Alexander Mathisen vender tilbake til norsk fotball og Hønefoss. Han har undertegnet en avtale med eliteserieklubben som varer ut sesongen.

Mathisen har tidligere spilt eliteseriefotball for Aalesund og Vålerenga, men har siden 2011 vært i belgiske Lierse. Ifølge Hønefoss var flere andre norske toppklubber interessert i midtbanespilleren.

- Alexander har tidligere bevist at han har et veldig høyt nivå inne, og han har levert varene for Vålerenga og Aalesund i eliteserien. I tillegg har han vært en tur ut i Europa, og han er en atlet og en målfarlig spiller, sier HBK-trener Leif Gunnar Smerud.

I fjor hadde Mathisen en tung sesong uten kamper på grunn av opptrening. 26-åringen ble matforgiftet under en treningsleir i Egypt i desember 2011, og dette første til en infeksjon, etter hvert to operasjoner og et langt sykehusopphold.

I 2010 scoret Mathisen ni mål på 22 eliteseriekamper for Vålerenga. Han har også vært innom italienske Parma som ungdomsspiller.

Mathisen gjennomførte den medisinske testen i Hønefoss søndag kveld og kan bli klar til tirsdagens seriekamp mot Strømsgodset. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere