RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eksplosiv Nordlie-støtte

Sist oppdatert:
Tom Nordlie-aksjonen har tatt helt av etter at Åge Hareide trakk seg.

Nettstedet tomfornorge.com ble startet opp før Norges landskamper mot Skottland og Nederland i oktober. Målet til initiativtakerne var å bli kvitt Åge Hareide fra jobben som landslagstrener og å få Tom Nordlie til å overta.

Mandag ble den ene målsettingen innfridd, da Hareide gikk av.

Julaften
- Jeg er veldig fornøyd. Det er nesten som julaften. Det er et skritt i riktig retning, sier Ole Jonny Kristiansen, som driver nettstedet tomfornorge.com, til Nettavisen.

Han forteller at de har fått 1400 nye medlemmer etter at Åge Hareide gikk av for et snaut døgn siden. Totalt har Tom Nordlie nå 6000 registrerte tilhengere på nettstedet.

- Vi føler at vi må få litt glød og engasjement rundt landslaget igjen. Folk ser heller på FK Zebra enn landslaget, og da er noe galt. Tom er en type som kan skape engasjement rundt seg. Det ser du i de klubbene han har vært i, sier Kristiansen.

- Fotballfaglig sterk
Han er klar over at Nordlie har rykte på seg for å slite ut spillere, og mener at nettopp dette er et godt argument for at han passer bedre som landslagstrener enn klubbtrener.

- Det kan bli litt mye slitasje i et klubblag, men i landslaget er spillerne bare samlet fire dager av gangen. Og

Tom Nordlie er vel den som, ved siden av Drillo, er den fotballfaglig sterkeste treneren i Norge, mener Kristiansen.

- Dessuten er det vel ingen som er bedre som kriseløsning i Norge enn Tom. Men for all del; vi har jo tro på ham som en langsiktig løsning.

Støttes av flere
- Hvor god er sjansen for at Nordlie blir landslagstrener?

- Vi skal gjøre alt vi kan for å få det. Spørsmålet er hvor feige NFF er. Hvis de skal satse på det trygge, blir Trond Sollied ansatt. Men hvis de har følelser for Norge, velger de Tom Nordlie, sier Ole Jonny Kristiansen.

Nordlie, som tidligere har vært trener i Odd Grenland, Vålerenga, Start, Viking og Lillestrøm og nå er trener i Kongsvinger, får ikke bare støtte av tomfornorge.com. Også Ingebrigt Steen Jensen mener at Nordlie passer perfekt.

Nettavisens lesere er også positive: I vår avstemning om hvem som bør overta, leder Nordlie foran Jan Jönsson og Trond Sollied.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Har du det som trengs? Spill Managerleague her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere