Gå til sidens hovedinnhold

Elendig Torres blir latterliggjort

- Tamt og kjedelig av Chelsea, sier ekspert etter tap i Europa.

STEAUA - CHELSEA 1-0:

Fernando Torres' mange nedturer har blitt heftig omtalt i media de siste årene, men det ser ikke ut til at spanjolen får fred med det første.

Spissen kostet rundt 50 millioner pund da han ble hentet til Chelsea fra Liverpool i 2011. På denne tiden ble Torres sett på som én av verdens fremste måljegere.

Tiden hos Stamford Bridge-klubben har imidlertid vært tung for lysluggen, og det ser ikke ut til å bli bedre. Torsdag spilte Torres en svak kamp på topp i Europa League.

Luiz og Cahill
Spanjolens slappe prestasjon ble mye kommentert på nettsamfunnet Twitter, og mange gjorde narr av Chelsea-spissen.

«Rafael Benítez har valgt å kjøre samme taktikk som Newcastle. De spiller en formasjon uten spiss» skrev den britiske tabloiden Mirror på nettsamfunnet.

Avisen sikter til at Newcastle valgte å stille uten en skikkelig spiss i sin bortekamp mot russiske Anzji i Europa League tidligere torsdag.

«En herlig defensiv blokkering av Torres. Bare så synd den kom foran målet til Steaua», skriver journalist og Chelsea-skribent Dan Levene.

Samme mann hadde mer på lager:

«Jeg blåser bringebær i retning av dem som mener Torres er vårt eneste spissalternativ i Europa. Gary Cahill og David Luiz er mye bedre alternativer», skriver han.

Nykommer Demba Ba er ikke tilgjengelig for spill i Europa League for Chelsea, siden han har spilt i turneringen for Newcastle.

HTML EMBED
HTML EMBED

- Helt utrolig
Tidligere Liverpool-spiller Jason McAteer skriver på Twitter at han ikke skjønner hva som har skjedd med Torres.

«Det er helt utrolig hvordan Torres har tapt seg. Hvordan kan en spiller med så mange kvaliteter så til de grader ha mistet formen og troen på seg selv», skriver iren.

Chelsea stilte med et brukbart sterkt lag til bortekampen mot rumenerne torsdag og folk som Frank Lampard, Oscar, Eden Hazard, Yossi Benayoun og John Terry var på banen fra start.

Det var imidlertid hjemmelaget som skulle ta ledelsen etter 34 minutter.

Steaua fikk straffe etter en forseelse av Ryan Bertrand og Raul Rusescu satte ballen forbi Petr Cech. Det var samme mann som ble dratt ned i boksen av Bertrand.

Dette resultatet sto seg til pause.

- Kjedelig og tamt
I andre omgang kastet etter hvert Benitez inn Juan Manuel Mata i jakten på en utligning, men Chelsea klarte ikke å skape det helt store foran vertenes mål, og kampen ebbet ut med 1-0.

Alt i alt skapte de blå svært lite i løpet av kampen. I CMores studio var man heller ikke imponert over bortelaget.

- Det er kjedelig og tamt. Det virker ikke som de har troen på dette. Det blir bare småspill og ikke noe særlig mer, sier ekspert Steffen Iversen.

Dette betyr at lonoklubben må hente inn dette i returkampen på Stamford Bridge neste uke. Før det venter imidlertid en vanskelig bortekamp i FA-cupen mot Manchester United for de blå.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '91DDE4EAF1E142B38C2B3E0406EDB664', 'g1acpkkpikeq1gizswei2n62i', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-g1acpkkpikeq1gizswei2n62i', 'eplayer14');
Reklame

Her kan du levere Vikinglotto