RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eliteseriespiller kan puste lettet ut

(Scanpix)
Politiet dropper narkosak.

29. april i år aksjonerte politiet mot en leilighet på østkanten i Oslo og fant blant annet rundt 900 gram marihuana, 38 cannabisplanter - og en tippeligaspiller.

Sammen med fire andre menn og en kvinne ble spilleren siktet i saken, men lørdag melder VG Nett at eliteseriespilleren er sjekket ut av saken.

- Vi har fått uoffisielle signaler om saken, men vi avventer ytterligere kommentarer til det er formelt bekreftet, forteller daglig leder i spillerens klubb til VG.

Den profilerte spilleren slipper også å tenke på en eventuell dopingdom, det har Nettavisen tidligere fått bekreftet av kommunikasjonsrådgiver Halvor Haugland Byfuglien i Antidoping Norge.

Les også: - Ikke en dopingsak

Politiet forteller nå at en av personene som ble hentet inn i razziaen skal ha tilstått forholdet.

- En av de siktede har erkjent forholdet, og hans forklaring støttes opp av de andre pågrepne som satt isolert fra hverandre før avhørene. I tillegg har vi gjort flere funn på åstedet som bekrefter hans versjon, sier etterforskningsleder John Roger Lund ved seksjonen for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt ifølge VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere