RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eliteseriespillere refset for fyll

Foto: Trond Reidar Teigen (NTB/ Scanpix)
Sist oppdatert:
- Dette er noe vi sterkt fordømmer.

Erik Dahlin og Espen Næss Lund måtte stå skolerett for Sogndal-ledelsen etter å ha vært synlig beruset under fire dager før helgens eliteseriekamp mot Vålerenga, skriver Sogn Avis.

Til avisen sier Sogndal-trener Jonas Olsson at han er skuffet over spillerne. Keeper Dahlin og midtstopper Lund ble observert beruset i Sogndal sentrum natt til torsdag.

- Dette er noe vi sterkt fordømmer. Det skal ikke skje at spillere er ute og konsumerer alkohol på den tiden av døgnet. Jeg er overrasket og skuffet over at dette skjedde, sier svensken.

Ny sjanse
Sogndal-spillerne hadde onsdag fri etter å ha spilt treningskamp mot Åsane tirsdag. Torsdag ventet et oppvaskmøte der spillerne fikk klar beskjed om hva som vil være konsekvensen av et lignende overtramp i framtiden.

- Skjer dette igjen, spiller de ikke for Sogndal mer. Alle kan gjøre feil, men dette er ikke noe vi kan stå for, sier Jonas Olsson.

- Begge har bedt om unnskyldning, og vi stoler på at dette ikke skjer igjen. I en klubb med mange unge spillere kan slikt skje. Alle fortjener en andre sjanse, legger treneren til.

Kan spille
Både Dahlin og Lund sier til Sogn Avis at de angrer på onsdagens festligheter. Episoden får trolig ikke konsekvenser for laguttaket til søndagens hjemmekamp mot Vålerenga.

- Vi tar ut det laget som har størst sjanse til å slå Vålerenga. Det blir vurdert ut fra fotballmessige kriterier, sier Olsson. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere