*Nettavisen* Sport.

Elyounoussi herjet med Brann

SCORET TRE: Mohamed Elyounoussi scoret tre mål da Molde slo Brann 4-2 mandag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Unggutten scoret tre mål og forverret Brann-krisen.

09.06.14 19:51

MOLDE - BRANN 4-2:

Mohamed Elyounoussi viste seg fram fra sin beste side da serieleder Molde til slutt feide bunnplasserte Brann av banen på Aker Stadion mandag.

Stortalentet scoret tre av Moldes fire mål og sørget dermed for litt spenning også i kampen om toppscorertittelen. Der ligger han nå fire mål bak Vålerengas Vidar Örn Kjartansson.

Amin Askar scoret begge Branns mål, mens Fredrik Gulbrandsen fastsatte sluttresultatet til 4-2.

Molde opprettholder dermed en fempoengs luke ned til Strømsgodset.

Berg- og dalbane
Kampen startet på verst tenkelig vis for Brann, som ikke hang med i svingene i det hele tatt. Etter 14 minutter slo Mattias Moström inn en corner fra venstre. Keeper Piotr Lecijewski feilberegnet totalt og Elyounoussi headet inn sitt første for dagen.

Etter at hjemmelaget hadde dominert fullstendig det første kvarteret, skjedde det noe med gjestene fra Bergen. Amin Askar mottok ballen utenfor kanten av sekstenmeteren og bøyde ballen lekkert i borterste kryss.

Samme Askar var på farten igjen drøyt fem minutter senere. Hele Molde-forsvaret stoppet opp og ropte på offside, men assistentdommeren holdt flagget nede. Dermed kunne Askar spasere inn 2-1 for Brann, mens hjemmefansen pep delvis mot dommer og delvis mot eget lag.

Til tross for at Brann hadde snudd kampen, satt man gjerne med en følelse av at det ikke kunne holde helt inn mot serielederen fra Romsdal.

Det gjorde det heller ikke.

Molde giret om
Martin Linnes fikk ballen ute på høyre kant og slo vakkert inn til Elyounoussi, som skled fram og styrte ballen i mål med venstre fot.

Etter å ha scoret med hodet og venstrebeinet, var det på tide å vise hva han kan gjøre med høyrefoten også. Det fikk han muligheten til etter at Jonas Grønner på usedvanlig klønete vis sparket Daniel Chima Chukwu i bakken innenfor sekstenmeteren.

Lecijewski gikk riktig vei, men straffen var så hard at det ikke var noen tvil om at det skulle ende med nettsus og 3-2 for hjemmelaget.

Innbytter Fredrik Gulbrandsen fastsatte sluttresultatet til 4-2 etter at han satte en retur fra Branns keeper i mål.

Brann ligger på 15.-plass og har kun tatt åtte poeng på årets 12 første kamper.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.