Albania er ferdigspilt i sitt første EM.

Balkan-nasjonen kunne vinke farvel til en åttedelsfinale onsdag, som en direkte følge av at oppgjøret mellom overraskelsen Ungarn og Portugal endte uavgjort.

- Vi er sinte. Alle visste hva de trengte for å gå videre, og matchen ble fikset. Er det sant at det går an å gjøre slike avtaler i en sånn turnering? utbrøt en tydelig frustrert Mërgim Mavraj, ifølge portugisiske Ojogo.

Sitatene er også gjengitt hos svenske Expressen.

De har kommet i etterkant av 3-3-kampen mellom Norges overmenn fra EM-omspillet og superstjernen Cristiano Ronaldos landslag.

Mavraj spilte alle de tre EM-kampene som midtstopper for Albania. Til vanlig spiller han for Köln i Bundesliga. 30-åringen er født i Tyskland og har U21-landskamper for fødelandet, men har spilt for Albanias A-landslag siden 2012.

Skred av mål

Det oppsiktsvekkende sluttresultatet 3-3 mellom Ungarn og gruppefavoritten Portugal tok begge lag seg videre til åttedelsfinale i EM-sluttspillet.

Ett poeng var nok for begge, men et portugisisk tap ville lagkaptein sendt Ronaldo og landsmennene ut allerede etter de innledende kampene.

Ungarn ledet hele tre ganger i løpet av oppgjøret, men anført av Ronaldo slo Portugal tilbake både fra 0-1, 1-2 og 2-3.

Island kjempet seg videreAlbania vant sin sistekamp mot gruppejumbo Romania med 1-0 tidligere i uka. Men uten poengfangst fra oppgjørene mot Sveits og Frankrike, lå albanerne tynt an blant gruppetreerne.

Bare fire av de seks nasjonene som endte nest sist i sin EM-gruppe fikk sjansen til å være med videre.

Ute uansett

Med tre poeng og to minusmål, skulle det ganske mye til for at Albania ville få en flere kamper i EM.

Mërgim Mavraj og lagkameratene endte nemlig sist av gruppetreerne, siden Tyrkia også vant siste kamp mot Tsjekkia med to mål.

Også Tyrkia forsvant ut av sluttspillet seinere på onsdagskvelden.

Det skjedde ettersom Irland vant en helt avgjørende seier over Italia med Robbie Bradys scoring i sluttminuttene.