*Nettavisen* Sport.

En dejlig dansk vinner til flott odds

Foto: vejleboldklubkolding.dk

Hjemmesterke Velje-Kolding skal ha flott mulighet mot et svekket HB Køge. Sjekk dagens oddstips.

24.11.11 12:55

Torsdagens langoddsprogram består av 24 objekter og bortsett fra to cupkamper fra både Danmark og Italia er det stort sett ishockey som regjerer på programmet denne torsdagen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Fiorentina - Empoli

Til tross for at Serie A-lagene Bologna og Chievo vant overlegent mot sine Serie B-motstandere i gårsdagens cupkamper, er det mer usikkert. I kveld er ikke profiler som Cassani, Krøldrup, Jovetic, Gamberini, Behrami og Gilardino med og da kan det kanskje være en mulighet for en skrell og 5,15 på at så skjer kan være morsomt å prøve en minipeng på.

Rosenborg - Stavanger
Fantastisk flyt for hjemmelaget som står med fem strake seire og lag som Storhamar, Vålerenga og Sparta er blant de som er slått. Tok en råsterk seier borte mot Sparta lørdag. Nå er det ingen tvil om at Stavanger er eliteseriens klart beste lag, men Stavanger taper naturligvis en kamp i ny og ne de også og skal ikke slippe seg så veldig mye ned før de kan få trøbbel mot Rosenborg. 5,45 er høyt på at Rosenborg tar sin sjette strake seier.

Dagens avslag
FC København - FC Nordsjælland

Bortelaget vant tilsvarende seriekamp (dette er kvartfinale i cupen) 3-1 for et par uker siden og har vunnet den danske cupen de to siste sesongene. 1,40 på hjemmeseier ser helt håpløst ut og dette må være dagens sikreste avslag.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Vejle-Kolding - HB Køge

Kvartfinale i den danske cupen. Vejle som nå er et resultat av en sammenslåing mellom Vejle Boldklub og Kolding Fc slo seg sammen. Vertene har plassert seg på tredjeplass på 1.divisjonstabellen og etter søndagens 3-0 seier hjemme over Kolding er det fire poeng opp til opprykksplass. Søndagens motstander Randers ligger for øvrig på andreplass og hadde 8-3-0 på sine elleve siste ligakamper før de møtte vejle søndag, så det er ingen tvil om at det var en bra prestasjon av hjemmelaget. Sterke 5-2-0 på hjemmebane og 18-1 i målforskjell i serien.

Vejle har allerede eliminert superligalaget AGF Aarhus fra cupen og det er en tøffere motstander enn Køge. Bortsett fra at Jakob Sørensen er ute med skade, er det ingen fravær for hjemmelaget.

Da ser det vesentlig tyngre ut for nyopprykkede HB Køge, som har sanket sammen fattige seks poeng i Superligaen og styrer mot et svært forventet nedrykk. Kun en av 16 kamper er vunnet hittil. Gjorde dog en bra bortekamp mot nestjumbo Lyngby søndag, men måtte nøye seg med ett poeng etter å ha ledet i det lengste. mannskapsmessig er det problemer inn mot ettermiddagens cupkamp. Simon Richter (f) og Nicolaj Madsen (m) ble begge skadet mot Lyngby og er ikke med her. Det er heller ikke Brad Rusin (f) som også startet mot Lyngby. Martin Christensen kom inn som innbytter i den samme kampen, men er også uaktuell i ettermiddag. Disse fire er blant de 12 spillerne som har spilt mest for Køge denne sesongen.

2,25 for hjemmeseier er et bra tilbud fra Norsk Tipping her, og helt på nivå med det bookmakerne tilbyr. Kampen kan dessverre ikke spilles som singel og vi må kombinere. Vi vurderte lenge Cagliari hjemme mot Siena, men det er fortsatt svært uvisst hvordan lagene prioriterer denne cupkampen og da droppet vi denne og retter istendenfor fokus mot Eliteserien i ishockey.

Frisk/Asker - Lørenskog (2-0)
Det er ikke mange ganger vi kommer til å lansere en handicapseier i ishockey på et bortelag. Men Frisk Asker står med rekken 3-8, 3-13, 0-7, 0-12 og 2-8 på sine fem siste kamper. Tredje sist tapte laget 0-7 hjemme for Rosenborg og nest sist 0-12 hjemme for Sparta Sarpsborg og det er helsvart ut for laget ut.

Lørenskog har for alvor fått opp dampen og står med fire strake seire. Er naturligvis et svært mye bedre lag enn Frisk Asker og med noenlunde skjerpings kan det bli kalassifre i kveld. Vi nøler ikke og selv om oddsen ikke er mer enn 1,38 for at Lørenskog vinner med tre mål eller mer, så blir denne med på dagens forslag. NB. Spillestopp er kl 15.55

Oddsen på Vejle-Kolding ble dessverre senket til 1,90 av Norsk Tipping rundt kl 12.

Spilleforslag torsdag (totalodds 3,10 og innsats kr 100)
Kamp 93 Vejle-Kolding - HB Køge 2,25 2,60 2,40
Kamp 108 Frisk Asker - Lørneskog (2-0) 3,40 6,30 1,38
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag