Gå til sidens hovedinnhold

- En forferdelig avgjørelse

Bolton-manager Sam Allardyce mener laget ble snytt for en 3. plass på tabellen da dommeren annullerte en "scoring" av Henrik Pedersen helt mot slutten av kampen.

BOLTON - BIRMINGHAM 1-1: Boltons Henrik Pedersen dundret ballen i mål fra kanten av 16-meteren og spillerne jublet for det som kunne virke som kampens avgjørende scoring til 2-1. Men så vinket linjemannen for offside.

- Det var en forferdelig avgjørelse. Jeg vet at jeg har klaget mye over dommerene, men dette var en situasjon det burde vært enkelt å se, sa Allardyce til Sky Sports etter kampen.

Solid 4. plass

TV-bildene viste at Pedersen kanskje ikke var i offside da han mottok pasningen fra Kevin Davies. Bolton ville vært på 3.plass med seier, men er uansett på en sterk 4.plass.

- Jeg klandrer forsvaret vårt for målet vi slapp inn. Da fulgte de ikke med i det hele tatt. De lot ballen sprette ine i feltet og de opptrådde som skolegutter, sa Allardyce om situasjonen da Muzzy Izzet gjorde 1-1 etter at Jesper Grønkjær snappet ballen inne i 16-metersboksen.

- Vi tar West Bromwich neste gang

Boltons veteran Gary Speed mener Bolton har vært uheldig i de siste kampene.

- Vi har ikke vunnet på tre kamper, selv om vi har spilt ganske bra. Når vi ikke klarer å vinne hjemme, så må vi begynne å ta poeng på bortebane. Det tror jeg vi gjør mot West Bromwich neste gang, sa han.

Birmingham kom mer og mer med i kampen etter en svak start, og kunne med litt flaks ha tatt alle tre poengene. Som da spissen Emile Heskey liggende på bakken skjøt utenfor fra fem meter.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg