RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

En fremtidig landslagstrener?

Sist oppdatert:
En slik jobb hadde ikke vært å forakte, skal man tro Ryan Giggs.

Ryan Giggs la opp landslagskarrieren i 2007. Det er ikke utenkelig at Waliseren vil gjøre comeback i fremtiden – som trener, vel å merke.

For waliseren, som av mange er forventet å gjøre karriere som trener når han en dag legger opp som Manchester United-spiller, åpner for at jobben som landslagssjef for Wales absolutt er noe han kan tenke seg.

– Jeg tror at dersom du har spilt for landet ditt og ønsker å jobbe som trener, så må det være den ultimate jobben, sier Giggs til Independent on Sunday om posisjonen som landslagstrener.

Som spiller fikk han aldri oppleve å delta i et internasjonalt mesterskap.

– Vi må sørge for at Wales på litt lengre sikt kommer seg til et internasjonalt mesterskap. Det ville hatt en massiv effekt på barn og unge. Hvis de sliter med å velge hvorvidt de skal satse på rugby eller fotball, slik det gjerne er i Wales, og de ser landet sitt delta i et EM eller VM, så kanskje det vil få dem til å fokusere på fotballen.

Sist Wales deltok i et internasjonalt mesterskap, var under VM i 1958.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere