RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

En ny Poulsen til Premier League?

Aston Villa finsikter dansk landslagsspiller.

Christian Poulsen kom til Liverpool i 2010, men den danske midtbanespilleren ble en gedigen flopp på Anfield. Nå spiller han i Frankrike.

Forhåpentlig har 27 år gamle Simon Poulsen bare navnet til felles med landsmannen. Backen kan nemlig bli den neste Poulsen i Premier League.

Finsiktet spilleren
Ifølge Voetbal International skal Aston Villa være svært interessert i å hente venstrebacken til balløya. 27-åringen spiller til daglig i nederlandske AZ Alkmaar.

Villa-speider Arthur Numan skal ha finsikret dansken under 2-2-kampen mot Ajax sist lørdag.

Poulsens kontrakt med klubben går ut etter den inneværende sesongen og dansken skal ha takket nei til å forlenge, fordi han ønsker nye utfordringer.

- Vi skjønner at det blir veldig vanskelig å beholde Simon, sier AZs sportsdirektør Toon Gerbrands.

Trolig til EM
Siden spilleren vil kunne gå gratis neste sommer, er det ikke urimelig å anta at AZ vil være villig til å selge ham til Villa allerede i januarvinduet. Slik sett får klubben noe igjen for spilleren.

Poulsen ble hentet til nederlandsk fotball i januar 2008 fra FC Midtjylland og var med å vinne Æresdivisjonen i 2009. AZ topper også nå tabellen i Nederland.

27-åringen har også flere kamper på det danske landslaget og er ventet å være en del av den troppen som blir tatt ut til EM-sluttspillet i 2012.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere