RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En Real dommertabbe

Sist oppdatert:
Celta Vigo vant kampen, men ballen krysset aldri mållinjen. Og David Beckham humpet ut med skade.

REAL MADRID-CELTA VIGO 2-3: En dommerskandale førte til at Real Madrid tapte hjemmepremieren i spanske La Liga lørdag kveld.

Fabian Canobbio klinket ballen i undersiden og rett ned på streken bak Iker Casillas. Men selv om TV-bildene tydelig viser at ballen ikke krysser mållinjen, dømmer linjemannen og dommeren scoring i fellesskap.

Pablo Contreras sjokkåpnet på Estadio Bernabeu med å sende gjestene i ledelsen etter åtte minutter. midtstopperen fra Chile scoret etter en corner.

Men da Real Madrid før pause snudde til 2-1-ledelse ved Ronaldo på straffe og Julio Baptistas første ligascoring, så det ut til å gå mot en oppskriftsmessig hjemmeseier.

I første omgangs siste minutt fikk imidlertid Celta straffe for hands på Pavon. Fabian Canobbio brant straffesparket, men Nunez stupheadet inn returen.

Ti minutter før slutt, tre minutter etter at dommeren og linjemannen feilaktig hadde signalisert for Celta-scoring, humpet en skadet David Beckham av banen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere