RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En Real ønskeliste

Sist oppdatert:
Det er ingen smågutter Real Madrid ønsker seg som lagets nye manager.

Både Rafael Benitez, Jose Mourinho og Arsene Wenger skal stå høyt på den spanske klubbens ønskeliste, etter at de søndag sparket Wanderlei Luxemburgo. Samtlige tre Premier League-managere kommer imidlertid, og etter alt å dømme, til å takke nei.

Ifølge Daily Star er også Sven-Göran Eriksson en særdeles het kandidat.

Luxemburgo er den femte manageren som president Florentino Perez har sparket i løpet av tre år. Samtidig er presidenten fast bestemt på å hente inn Roy Keane for å snu den sportslige ”krisen” i klubben.

Juventus’ Fabio Capello og klubbløse Ottmar Hitzfeld skal også stå høyt på ønskelisten. Foreløpig har Juan Ramon Lopez Caro, reservelagets trener, tatt over skuta.

Årsaken til at Luxemburgo fikk sparken, er lagets svake resultater den siste tiden. For to uker siden ble Los Galacticos ydmyket av erkerivalen Barcelona, og kampen etter endte med 2-2 mot Real Sociedad. Da hjalp det lite at lille Getafe ble slått med 1-0 i helgen, en kamp der David Beckham for øvrig ble utvist for sjuende gang i karrieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere